Team

Olemme median ja pedagogian ammattilaisia, joita yhdistää vahva usko nuoriin ja sekä yhteistyön voimaan. Tiimissämme yhdistyy yhteisöpedagogian, kasvatuksen, tapahtumatuotannon, viestinnän, elokuvan, isojen tv-tuotantojen ja vaikuttavan tarinallistamisen osaaminen. Kehitämme koulutustamme jatkuvasti yhdessä nuorten ja opetusalan ammattilaisten kanssa.

Ydintiimin lisäksi Gutsy Go:n toiminnassa on mukana laaja joukko nuorten valmentajia, media-alan ammattilaisia sekä vapaaehtoistyöntekijöitä.

Mikäli haluat olla mukana toiminnassamme vapaaehtoisena, ota meihin yhteyttä.

 

 

 

Aram Aflatuni

Chairman of the board,
Executive Producer

aram@gutsy.fi
+358 40 5871583

Gutsy Go:n kehittäneen Gutsy Median perustaja ja toimitusjohtaja Aram Aflatuni on
työskennellyt tv-toimittajana, -tuottajana ja toimitusjohtajana yli 20 vuoden ajan suomalaisissa ja
kansainvälisissä media-alan yrityksissä, sekä sotatoimialueella. Hän on tiimeineen voittanut
lukuisia alan kotimaisia ja kansainvälisiä palkintoja ja myynyt menestyksekkäästi formaatteja
Suomesta maailmalle.

Veera Ikonen

Head of Development, Executive Producer

veera.ikonen@gutsy.fi
+358 40 7080701

Gutsy Go:n vastaava tuottaja (kehitys ja uudet sisällöt) Veera on 20 vuotta mediassa toiminut palkittu journalisti, tuottaja ja käsikirjoittaja-ohjaaja. Hän on ollut mukana toteuttamassa ja luomassa useita tv-formaatteja, muun muassa nuorten syrjäytymiseen puuttunutta Kakola-sarjaa ja Tampereen elokuvajuhlilla palkittua Tuntematon pakolainen -dokumenttielokuvaa.

Sandra Lamppu

Tiedottaja

sandra.lamppu@gutsy.fi
+358 40 610 9790

Sandra on toimittaja-tarinankertoja, joka tekee ja kehittää Gutsy Go:lla viestintää. Ole siis rohkeasti yhteydessä. Sandraa innostavat etenkin vuorovaikutus, empatia ja suuret haasteet – joihin hän vastaa lappilaisittain: ”Ei sole ko tehä!” Vapaalla Sandra vie mumminsa korvapuustille tai laulaa ystävien kanssa karaokea. 

Mikko Mäkipää

Educational Strategist

mikko.makipaa@gutsy.fi
+358405326095

Mikko on elämänsä aikana oppinut inspiroitumaan pelottavista tilanteista. Näkemyksellinen kasvatustieteilijä kehittää Gutsy Go:n koulutuksia ja valmentajien ammattitaitoa. Tällä synnynnäisellä optimistilla ei tiukoissa paikoissakaan hymy hyydy.

Johanna Vanttaja

Event Producer

johanna.vanttaja@gutsy.fi
+358400390551

Useiden vuosien kokemuksen kansainvälisten elokuva- ja kulttuuritapahtumien tuotannosta omaava Johanna vastaa Gutsy Go -interventioviikkojen sekä koulutustapahtumien järjestämisestä sekä yhteisömanageroinnista. Johannan intohimona on vapaaehtoistyö sekä hersyvä huumori.

Pedram Aflatuni

Educator

pedram@gutsy.fi
+358406726226

Musiikkiteatteria opiskellut yhteisöpedagogi Pedram on Gutsy Go:n kouluttaja, kuvaaja-leikkaaja ja tekninen velho eri osa-alueilla. Intohimoinen skeittaaja ja monilahjakas muusikko on hyvällä tuulella 99,8% ajasta.

Noa Korhonen

Kuvaaja-leikkaaja

noa@gutsy.fi

Gutsyllä oppisopimuksella kuvaaja-leikkaajana työskentelevä Noa on nuoresta iästä huolimattaan ollut mukana koko Gutsy Go:n ajan täysivaltaisena mediatiimin jäsenenä. Jo useita palkintoja alalta keränneen Noan lempiruoka on mummon sekametelisoppa.

Maiju Laukkanen

Sisällöntuotannon harjoittelija

maiju.laukkanen@gutsy.fi

Käsikirjoittamista opiskeleva Maiju luo Gutsy Go:n somekanaviin sisältöä ja työskentelee osana tuotantotiimiä tapahtumissa. Tällä Itä-Suomen ihmeellä on pettämätön värisilmä ja sana hallussa. Hän on ratkiriemukasta seuraa myös sadepäivinä.

Peppi Pellosniemi

Peppi Pellosniemi
Tuotantoassistentti

peppi.pellosniemi@gutsy.fi

Teologiaa ja yhteiskuntatieteitä opinnoissaan yhdistelevä Peppi toimii tapahtumatuotannon oikeana kätenä ja jalkana. Tehtäviin kuuluu yhteydenpito sidosryhmiin ja käytännön asioiden hoitaminen sekä toimistolla että tapahtumaviikoilla. Pepin intohimoja ovat dokumenttielokuvat ja karpalomehu.