Team

Olemme median ja pedagogian ammattilaisia, joita yhdistää vahva usko nuoriin ja sekä yhteistyön voimaan. Tiimissämme yhdistyy yhteisöpedagogian, kasvatuksen, tapahtumatuotannon, viestinnän, elokuvan, isojen tv-tuotantojen ja vaikuttavan tarinallistamisen osaaminen. Kehitämme koulutustamme jatkuvasti yhdessä nuorten ja opetusalan ammattilaisten kanssa.

Ydintiimin lisäksi Gutsy Go:n toiminnassa on mukana laaja joukko nuorten valmentajia, media-alan ammattilaisia sekä vapaaehtoistyöntekijöitä.

Mikäli haluat olla mukana toiminnassamme vapaaehtoisena, ota meihin yhteyttä.

 

 

 

Aram Aflatuni

Chairman of the board,
Executive Producer

aram@gutsy.fi
+358 40 5871583

Gutsy Go:n kehittäneen Gutsy Median perustaja ja toimitusjohtaja Aram Aflatuni on
työskennellyt tv-toimittajana, -tuottajana ja toimitusjohtajana yli 20 vuoden ajan suomalaisissa ja
kansainvälisissä media-alan yrityksissä, sekä sotatoimialueella. Hän on tiimeineen voittanut
lukuisia alan kotimaisia ja kansainvälisiä palkintoja ja myynyt menestyksekkäästi formaatteja
Suomesta maailmalle.

Veera Ikonen

Head of Development, Executive Producer

veera.ikonen@gutsy.fi
+358 40 7080701

Gutsy Go:n vastaava tuottaja (kehitys ja uudet sisällöt) Veera on 20 vuotta mediassa toiminut palkittu journalisti, tuottaja ja käsikirjoittaja-ohjaaja. Hän on ollut mukana toteuttamassa ja luomassa useita tv-formaatteja, muun muassa nuorten syrjäytymiseen puuttunutta Kakola-sarjaa ja Tampereen elokuvajuhlilla palkittua Tuntematon pakolainen -dokumenttielokuvaa.

Mikko Mäkipää

Educational Strategist

mikko.makipaa@gutsy.fi
+358405326095

Mikko on elämänsä aikana oppinut inspiroitumaan pelottavista tilanteista. Näkemyksellinen kasvatustieteilijä kehittää Gutsy Go:n koulutuksia ja valmentajien ammattitaitoa. Tällä synnynnäisellä optimistilla ei tiukoissa paikoissakaan hymy hyydy.

Johanna Vanttaja

Event Producer

johanna.vanttaja@gutsy.fi
+358400390551

Useiden vuosien kokemuksen kansainvälisten elokuva- ja kulttuuritapahtumien tuotannosta omaava Johanna vastaa Gutsy Go -interventioviikkojen sekä koulutustapahtumien järjestämisestä sekä yhteisömanageroinnista. Johannan intohimona on vapaaehtoistyö sekä hersyvä huumori.

Pedram Aflatuni

Educator

pedram@gutsy.fi
+358406726226

Musiikkiteatteria opiskellut yhteisöpedagogi Pedram on Gutsy Go:n kouluttaja, kuvaaja-leikkaaja ja tekninen velho eri osa-alueilla. Intohimoinen skeittaaja ja monilahjakas muusikko on hyvällä tuulella 99,8% ajasta.

Noa Korhonen

Kuvaaja-leikkaaja

noa@gutsy.fi

Gutsyllä oppisopimuksella kuvaaja-leikkaajana työskentelevä Noa on nuoresta iästä huolimattaan ollut mukana koko Gutsy Go:n ajan täysivaltaisena mediatiimin jäsenenä. Jo useita palkintoja alalta keränneen Noan lempiruoka on mummon sekametelisoppa.

Maiju Laukkanen

Sisällöntuotannon harjoittelija

maiju.laukkanen@gutsy.fi

Käsikirjoittamista opiskeleva Maiju luo Gutsy Go:n somekanaviin sisältöä ja työskentelee osana tuotantotiimiä tapahtumissa. Itä-Suomen ihme on intohimoinen valokuvaaja, kiipeilijä ja luonnossa liikkuja.

Alice Jäske

Educational specialist

alice.jaske@gutsy.fi

Viittä vaille valmis kasvatustieteilijä Alice kehittää Gutsy Go:n edumateriaaleja, koulutussisältöjä ja Sparks-toimintaa. Tämä lukutoukka rakastaa hautautua kirjakasojensa alle kupillinen vihreää teetä kämmeniensä välissä.

Kaarina Tuokko

Tuotantoassistentti

kaarina.tuokko@gutsy.fi

Yhteiskunnallisen muutoksen maisteriohjelmassa opiskeleva Kaarina kontaktoi sidosryhmiä, hoitaa viestintää ja huolehtii tapahtumien sujuvuudesta osana tuotantotiimiä. Kaarina rentoutuu tanssimalla ja innostuu monipuolisesti eri lajeista tanhusta reiveihin.