nuorten kehittämä

valmennus ekaluokkalaisten

tueksi

Seikkailullinen ja hauska Gutsy Heroes -valmennustunti vahvistaa rohkeutta, itsetuntoa ja yhteistyötaitoja sekä tarjoaa tukiverkon vanhemmista oppilaista. Suomessa joka kymmenes lapsi joutuu kiusatuksi. Yleisimmillään kiusaaminen on alaluokilla, alkusyksystä. Oululaisnuorten kehittämä vauhdikas Gutsy Heroes -valmennus puuttuu tähän. Valmennus on tarjolla kaikille kouluille itse toteutettavaksi maksutta!

Gutsy Heroes -valmennus antaa lentävän ja pelottoman startin kouluvuoteen poikkeustilanteesta huolimatta! Lataa ohjeet alta.

Lataa ohjeet tästä

Valmennuksen voi toteuttaa joko kasvokkain, koulun omin koronasuosituksin tai etänä.
Lataa ohjeet ja anna mennä! Valmennusta saa muokata teille sopivaksi. Tärkeintä on pitää kiinni siitä, että vanhemmat oppilaat vetävät valmennuksen – vaikka kohtaaminen tapahtuisi etänä.

Gutsy Heroes perinteinen toteutus, ohjeet FIN

Ohjeet etätoteutukseen, FIN

Instruktioner SV

Jaa kuvia ja kokemuksia somessa: hashtagilla #gutsyheroes ja tägäämällä meidät @GutsyCollective. Huomaathan, että voimme nähdä vain julkiset postaukset. Julkaise postauksesi muiden iloksi myös Gutsy Go:n FB-sivun seinälle.

Keravalla Gutsy Heroes tehtiin villin lännen versiona!

Pidä stetsonistasi kiinni – Gutsy Heroes on saapunut Sherwoodin kaupunkiin ja opettaa ekaluokkalaisille tärkeät taidot selviytymiseen vahingoittumatta! Gutsy Go Keravalla tehtiin 400 nuoren voimin 40 rauhantekoa. Myös Gutsy Heroes sai siellä uuden, hauska muodon villin lännen versiona.

"Ikinä ei saa luovuttaa - se on asenne, jolla autat myös muita"

Eka koulupäivä. Se voi olla hauska ja jännittävä. Tai sitten jo silloin kaikki lähtee väärille raiteille. Suomessa 1/10 tulee toistuvasti kiusatuksi. Siksi kysyimmekin Gutsy Go -nuorilta ajatuksia, mitä kiusaamiselle voi tehdä ja miten siitä voi päästä yli. Katso rohkaiseva video Youtuben kautta! Aiheen vakavuuden vuoksi Youtube on merkinnyt sen ikärajalliseksi. Vanhemmat oppilaat voivat käyttää videota myös valmistautuessaan Gutsy Heroesin vetämiseen ja sen voi opettaja halutessaan näyttää ekaluokkalaisille keskustelun pohjaksi.

Kampanjaa tukeneet